Редактор: e-mail: Кадър бТВНикога не сме били патерица на ГЕРБ. Патерица е,

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВНикога не сме били патерица на ГЕРБ. Патерица е,
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Ако следващото Народно събрание не направи правителство, ще бъде изгонено с камъни

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Никога не сме били патерица на ГЕРБ. Патерица е, когато не изразяваш мнение или нямаш друго мнение. Когато бяхме в коалиция с ГЕРБ, ние освен, че изразявахме мнение, само че и доста наши оферти да вземем за пример бяха одобрявани. В идващото Народно заседание ще търсим национално единство и да няма опълчване на институциите. Ако идващото Народно заседание не образува държавно управление, ще бъде изгонено с камъни. Бихме подкрепили стратегия, както направихме с подписването на коалиция с ГЕРБ. Първо стратегия, сключване на цели и по-късно сключване на съглашение за коалиция. С всички партии бихме търсили единство, няма да търсим единство единствено с Българска социалистическа партия.

Това сподели в " Лице в лице " по бТВ шефът на НФСБ Валери Симеонов, чиято партия ще се яви в коалиция с " Воля " и Вътрешна македонска революционна организация на изборите на 11 юли.

До момента служебният кабинет прибягва до такива медийни кавги за поддържане на рейтинга, какъвто коментирахте доскоро с господин Стойчев, още и за задържане на вниманието на хората и оправдаване на авансово оповестените задължения, без да се познават добре обстоятелствата.

Смешна ми е тематиката за подслушванията. Какво да подслушваш на един политик, в случай че няма стопански връзки да осъществя търговия с въздействие. Какво забавно има да подслушваш Атанас Атанасов, за едно подслушване осем индивида на смени би трябвало да подслушват телефон 24 часа. Знам го от служители на реда. Когато бях обект на гърмеж през 1998-а в Бургас, го научих от служителите на реда, които ми подслушваха телефона. Ако е обвързвано с тероризъм, тогава наложително би трябвало да има подслушване, сподели още Валери Симеонов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР